Engels in de medische wereld

Datum:
donderdag 19 september 2024
Tijdstip:
18.00 - 21.00 uur (ontvangst vanaf 17.30 uur met warme maaltijd) | deze nascholing bestaat uit twee dagdelen, het tweede dagdeel vindt plaats op donderdag 17 oktober
Locatie:
Gebouw Strijp-Z, Tilburgseweg-West 100, 5652 NP Eindhoven
Accreditatie:
6 Punten (KABIZ)
Tarief:
€ 0,00 | Deelnamebedrag van € 315,00 wordt door Stroomz doorbelast aan de praktijk/het centrum. Vermeld bij aanmelding a.u.b. de locatie waar u werkt.

Bent u er klaar voor om uw triage- en communicatievaardigheden in het Engels naar een hoger niveau te tillen? Steeds vaker bellen en bezoeken Engelssprekende mensen de huisartsenpraktijken. Voor een doktersassistent is het daarom noodzakelijk om een goede basiskennis van het Engels van zorg-gerelateerde triagevragen en medische onderwerpen te hebben.

Met deze tweedelige nascholing bent u goed voorbereid om in het Engels triagevragen te stellen, antwoorden te geven op vragen en medische termen te gebruiken, zodat goede zorg niet stuk loopt op gebrekkige communicatie.

Na het volgen van deze tweedelige nascholing:

  • Kunt u een goed triagegesprek voeren;
  • Is uw kennis van medische begrippen in het Engels verrijkt;
  • Hebt u geoefend met de beoordeling in het Engels van de vitale functies;
  • Kunt u met minder inspanning communiceren met Engelstalige patiënten.

Deze interactieve nascholing van twee avonden is een investering in uw persoonlijke en professionele groei. Mis deze kans niet om uw medisch Engels te verbeteren.

Het tweede dagdeel vindt plaats op donderdag 17 oktober van 18.00 uur tot 21.00 uur.

Deel deze pagina: