ABCDE en BLS/AED trainingen

KOH organiseert op verzoek van de Huisartsenposten Oost-Brabant (regio Zuid) en SHoKo de spoedtrainingen ABCDE en BLS/AED.

De ABCDE training is toegankelijk voor huisartsen, Verpleegkundig Specialisten (VS) en Korte Lijn Verpleegkundigen (KLV) die werkzaam zijn in Zuidoost Brabant en zijn aangesloten bij of in dienst van Huisartsenposten Oost-Brabant of SHoKo. Waarnemend huisartsen kunnen zich inschrijven tegen betaling. Lees de voorwaarden.

De BLS/AED training is toegankelijk voor huisartsen werkzaam in Zuidoost Brabant en derdejaars AIOS, mits de huisartsopleider lid is van Huisartsenposten Oost-Brabant of SHoKo. Verpleegkundig Specialisten en chauffeurs in dienst van SHoKo kunnen zich ook aanmelden. Voor waarnemend huisartsen geldt inschrijving tegen betaling. Lees de voorwaarden.

Spoedtrainingen hervat

De BLS/AED trainingen zijn weer gestart. Wij streven ernaar om de ABCDE trainingen vanaf 2022 weer te agenderen. Houdt voor de actuele status onze website in de gaten.

Wij hebben nog meer interessante scholingen
Uitbreiding trainerspoule

KOH werkt aan uitbreiding van de trainerspoule. Bent u huisarts, hebt u affiniteit met spoedzorg en lijkt het u leuk om collega's te trainen? Bekijk de vacature of neem contact met ons op.

Deel deze pagina: