ABCDE en BLS/AED trainingen

KOH organiseert op verzoek van de Huisartsenposten Oost-Brabant (regio Zuid) en SHoKo de spoedtrainingen ABCDE en BLS/AED.

De ABCDE training is toegankelijk voor huisartsen, Verpleegkundig Specialisten (VS) Korte Lijn Verpleegkundigen (KLV) en Physician Assistants (PA) die werkzaam zijn in Zuidoost Brabant en zijn aangesloten bij of in dienst van Huisartsenposten Oost-Brabant of SHoKo. Waarnemend huisartsen kunnen zich inschrijven tegen betaling. Vaste dagwaarnemers en VIP waarnemers van SHoKo mogen per 1-4-2023 kosteloos deelnemen, VIP waarnemers van de Huisartsenposten Oost-Brabant mogen per 12-9-2023 kosteloos deelnemen. Lees de voorwaarden.

De BLS/AED training is toegankelijk voor huisartsen werkzaam in Zuidoost Brabant en derdejaars AIOS, mits de huisartsopleider lid is van Huisartsenposten Oost-Brabant of SHoKo. Verpleegkundig Specialisten en chauffeurs in dienst van SHoKo kunnen zich ook aanmelden. Voor waarnemend huisartsen geldt inschrijving tegen betaling. Vaste dagwaarnemers en VIP waarnemers van SHoKo mogen per 1-4-2023 kosteloos deelnemen, VIP waarnemers van de Huisartsenposten Oost-Brabant mogen per 12-9-2023 kosteloos deelnemen. Lees de voorwaarden.

Spoedtrainingen hervat

De ABCDE trainingen zijn weer gestart! Getrainde ambulanceverpleegkundigen en huisartsen staan vanaf september weer voor u klaar. Ga samen aan de slag met de ABCDE-methodiek in de vorm van scenario onderwijs.

Wij hebben nog meer interessante scholingen
Uitbreiding trainerspoule

KOH blijft werken aan de uitbreiding van de trainerspoule. Bent u ambulanceverpleegkundige of huisarts, hebt u affiniteit met spoedzorg en lijkt het u leuk om collega's te trainen? Bekijk de vacature of neem contact met ons op.

Deel deze pagina: