Goede zorg door deskundige professionals
Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen

KOH: Kwaliteit en Ontwikkeling Huisartsenzorg

Onze naam zegt het al, wij staan voor kwaliteit. Wij willen goede zorg voor patiënten, zorg die toegankelijk is en betaalbaar blijft. Zorg door deskundige professionals die doen waar ze goed in zijn. Dat is onze maatschappelijke ambitie.

Goede zorg voor patiënten door deskundige professionals, dat is onze missie. Wij richten ons op de inhoud van het beroep: het klinisch handelen, organisatie en samenwerking. Dat doen we met onze speerpunten nascholingaccreditatie en taakherschikking. Ook het Netwerk Palliatieve Zorg in Zuidoost-Brabant is bij KOH ondergebracht.

Wij organiseren nascholingen en congressen voor huisartsen, doktersassistenten en andere zorgverleners in de huisartsenpraktijk. Met taakherschikking willen we de taken slim verdelen zodat de juiste zorgvraag op het juiste moment bij de juiste zorgverlener komt. In de palliatieve zorg brengen we zorgorganisaties en professionals uit Zuidoost-Brabant bij elkaar zodat ze samen nog betere zorg kunnen geven aan mensen in de laatste levensfase.

Voor en door

Wij betrekken professionals zoveel mogelijk bij onze activiteiten. Of het nu gaat om taakherschikking of nascholingen. Huisartsen geven les aan huisartsen. Doktersassistenten en praktijkondersteuners betrekken wij bij het samenstellen van het congresprogramma. En met VS'en en PA's gaan we in gesprek over het werken in de huisartsenpraktijk. Wij luisteren naar onze doelgroepen om te weten wat hen beweegt.

KOH in cijfers
  • 9 fte
  • 16 medewerkers
  • 16 vrouwen
even voorstellen
In 2023 organiseerden wij
  • circa 120 nascholingen & congressen
  • voor ruim 2.600 deelnemers
Bekijk aanbod
15 jaar nascholing en taakherschikking

Een kijkje achter de schermen van een jubilerende KOH. "Onze speerpunten zijn nascholing en taakherschikking" vertelt directeur Emmy Derckx "daar zijn we expert in"

Lees het artikel
Volg ons op LinkedIn
Volg ons op facebook
Volg ons op instagram