Ontdek de voordelen van een abonnement

Accreditatiepunten toetsgroeponderwijs

Beste Physician Assistant,

Uw beroepsvereniging heeft bepaald dat u zelf bewijslast moet opvoeren in uw persoonlijk dossier in PE-online om accreditatiepunten toegekend te krijgen voor uw deelname aan een toetsgroep. Deze bewijslast bestaat uit:

  • Een kopie van de presentielijst van iedere bijeenkomst waar u aan deelgenomen heeft.
  • Een kopie van het jaarplan dat de Erkend Kwaliteits Consulent heeft opgesteld samen met de toetsgroep.
  • Een verklaring van de Perifeer Accreditatie Medewerker (PAM) van uw deelname aan het toetsgroeponderwijs, inclusief het ID-nummer van de aanvraag die bij het Accreditatie Bureau Cluster 1 bekend is.

Wordt abonnementhouder bij KOH en profiteer van:

  • Kortingen op nascholingen (fysiek, online en hybride)
  • Gratis deelname aan één Sandwichdag (fysiek of online) oftewel 6 gratis accreditatiepunten per kalenderjaar
  • Automatisch ontvangen van de volledige bewijslast per e-mail

Maak het u makkelijk en ontvang in januari over het voorgaande en afgesloten kalenderjaar automatisch van KOH de bewijslast die u heel eenvoudig opvoert in uw persoonlijk dossier om de accreditatiepunten voor uw deelname aan een toetsgroep in Zuidoost-Brabant te verkrijgen en geniet van de voordelen.
Download het machtingsformulier om abonnementhouder te worden. Lees voor het aanmelden eerst onze voorwaarden. Vul het formulier in en stuur dit per post of gescand per e-mail aan ons toe.

Accreditatieservice

Als u geen gebruik wilt maken van de voordelen van het abonnement, kies dan voor de accreditatieservice. Dan zorgen wij voor de bewijslast die u nodig heeft om op te voeren in uw persoonlijk dossier voor het verkrijgen van accreditatiepunten.
Download het machtingsformulier voor de accreditatieservice. Vul het formulier in en stuur dit per post of gescand per e-mail aan ons toe. Lees voor het aanmelden eerst onze voorwaarden.

Meer voordeel met abonnement
Als u één keer per jaar een Sandwichdag volgt (fysiek of online), dan bent u goedkoper uit met een abonnement.