Presentatievaardigheden

Datum:
dinsdag 20 juni 2023
Tijdstip:
18.00 - 21.30 uur (ontvangst vanaf 17.15 uur met een maaltijd)
Locatie:
Gebouw Strijp-Z, Tilburgseweg-West 100, 5652 NP Eindhoven
Accreditatie:
3 punten (ABC1)
Tarief:
€ 225,00 | EKC-tarief 150,00

Of u nu in een vergadering iets naar voren brengt, een FTO hebt voorbereid of spreekt op de bruiloft van uw beste vriend, het is fijn als uw publiek bij zichzelf denkt: 'Mmm, een goed verhaal!' Het is bovendien heel prettig als uzelf niet met knikkende knieën en zweet in uw handen staat te schutteren. Kortom, u houdt uw verhaal ontspannen, in contact met uw publiek en de boodschap komt over.

Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Soms lijken de PowerPoint-slides belangrijker dan de spreker. Powerpoint wordt zo de rollator van de presentator. Herkenbaar? Meld u aan voor deze training. Oók voor de meer ervaren spreker!

De training is praktisch en meteen toepasbaar. U werkt in een kleine groep aan uw presentatievaardigheden. Leer meer over houding, contact maken met uw publiek, to the point zijn, stemgebruik en binnen de tijd blijven. Ook wordt er stil gestaan bij het gebruik van visuele hulpmiddelen. Er is veel ruimte om te ervaren en te reflecteren. Ook de theorie achter het spreken voor een groep ontbreekt niet.

Docent: Eric Cremers, huisarts, trainer, ook bekend als dokter Bob.

Deel deze pagina: